Pavel Petrov

Павел е нашата представа за съвременния бохем. Супер Свестен DJ. Пътешественик. С отличителен стил. Няма как да не си го забелязал. И няма как да не си чувал за ЕXE.

Познавам Павел поне от 7-8 години. От онова „познаване“, дето само знаеш името на отсрещния човек и с какво се занимава. По партита си казваме „Здрасти! Как си?“. Помня го от времето, когато Yalta ми беше втори дом. Тогава бях позагърбила hip-hop партитата, трапа изобщо не беше на дневен ред, а електронната сцена у нас изглеждаше с потенциал. В подкрепа на това ще кажа, че като още по-малка имах шанса да стъпя в легендарния Спартакус, а всеки чул за това място или посещавал го, знае че оставя следи в съзнанието, определя клубната ти култура и завишава критериите ти за добро нощно забавление.

Та, да се върна на Павел. Решавам един ден да проверя дали е #СуперСвестен и го каня на импровизирано интервю. Той реагира доста бързо и отношението му е прекрасно, което да си призная малко ме учудва. Очаквах доза високомерност. Все пак през последните години името му е особено популярно не само в страната, а за събитията на ЕХЕ кой не е чувал… Е да, ама Павел е мега як. Занимава се със сто неща. Не само, че пуска на партита по цял свят, организира такива, продуцира, инвестира и развива доста дейности, ами сега се е захванал (е, не сам) и с това да даде на столицата ново място, което да раздвижи нощния живот. Обещава да е нещо революционно не само за страната, ами и за региона. И ако трябва да съдим по промо видеото, което излезе преди броени дни, очаква ни нещо наистина грандиознo.

„Ще надскочим себе си.“ – Споделя той.

Разпитвам го за всички екзотични места, които е посещавал и които често ме карат да му завиждам (през Instagram). Толкова емоционално разказва за Южна Америка, че се замислям дали от утре да не започна да спестявам за билет. Питам го кои са любимите му 3 места. Подрежда ги така: Мавриций, Мексико… Созопол. И последното не заради друго, ами защото там прекарва едно от най-продуктивните си лета.

Много ясно, че не пропускам и въпроса за жените. Мили дами, момчето е само. Пускайте се, ама да знаете, че не е лесно да му задържите вниманието, не е от „влюбчивия“ тип и е труден за съвместен живот, както сам твърди.
За онези от вас, които не са фенове на електронната музика или просто са се завърнали в момента към стиловете, които от малки обичат – както аз направих, все пак ви съветвам при обявяването на следващото ЕХЕ да сте там. Локациите винаги са wow, саунда също, а и гадже може да си хванете. На последното им парти, което посетих се влюбих в бармана ( познайте дали не беше от Видин), приятелката ми се сби с гардеробиерката, а смехът и алкохолът изобщо не мога да „измеря“.

Ето Павел в 15 въпроса. От нашите си. Несериозно-сериозните.

1
Какви са твоите суперсили?

Правя доста добра паста. И оплесквам разни неща с лекота като съм пиян, затова не пия често. Не пийте и вие!

2
Често ли се дъниш в любовта?

Не знам дали има по-невеж мъж в любовта от мен.

3
Влюбен ли си?

Не! И не искам да се влюбвам в близките 3 години. Не съм дорасъл за истинската любов. Искам секс.

4
Какво може да те разплаче?

Красотата на жеста, майката Земя, прошката… а с махмурлук си рева и на филми под 6★ рейтинг /IMDb/.

5
За или Против третия шанс?

Уж съм против, но все давам. Третият шанс е като думата „ако“ – гадна и мирише.

6
С кое все още ти е трудно да се примириш?

С амебите, които все още си хвърлят боклука през балкона, прозореца на колата и т.н. Бих искал един ден да имам власт и да наказвам тези едноклетъчни чалгаджии с ядене на боклуци. Да, тия, дето слушат чалга (не останаха много) си хвърлят боклука навсякъде и са едноклетъчни – под общ знаменател.

7
Самоиронията е... ?

Важно качество за всеки, уважаващ себе си индивид.

8
Извинението, което винаги върши работа?

„Оф, много съм тъп, сори…“

9
Обичаш ли люто?

Да.

10
Топ 3 любими музиканти?

Топ 3 е извънредно ограничено, но обичам Aretha Franklin, The Prodigy, Macey Gray и 1000 други са в топ 3.

11
Парите са… ?

Магически елексир.

12
Трудно се справяш с… ?

Тъпите хора. Ужасяват ме! Опасни са за себе си, за мен, за планетата и за околните. Не заслужават шанс, защото смятам, че е генетично заложено. И да, имам се за по-умен от някои.

13
Изброй три неща, без които не можеш.

Вода, музика, пътешествия.

14
Кой е въпросът, който никога не ти задават? (Отговори на него)

Колко точно пари искаш да ти дам безвъзмездно точно в този момент, като имай предвид, че можеш да назовеш всяка цифра?
И аз такъФ:
– Миии, май сто хиляди лева…
– Що?
– Искам да купа 1 апартамент и да остане да почерпа прЕателите.
Българският идеал – да купи гарсониера и да гледа новините.

15
Ако изпълнявахме желания какво ще си пожелаеш?

Да науча тайнствената история и магия на необятната Вселена.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *