Петък в “Петък“

 Указания за женско напиване с малко пари.

Имам 50 лв, с които трябва да изляза в петък в “Петък”. И да оцелея до неделя. Възможно ли е това? Разбира се, че да. И тъй като има изпробвани и добре работещи схеми от мен и моите сестри по купон, се чувствам абсолютно задължена да ги споделя с тези от вас, които си въобразяват, че забавлението има нещо общо с финансите.

УКАЗАНИЯ ЗА ЖЕНСКО НАПИВАНЕ С МАЛКО ПАРИ:

  Пийте при някого, който живее на пешеходно разстояние от бара. Ако      температурата позволява, а именно е над 15 градуса, възползвайте се от пейките на Кристал.

 • Гледайте в 00:00 да сте леко замаяни, но не съвсем пияни, че да не си прецакате рано-рано вечерта и файда от якия тоалет.

 • С влизане в заведението си поръчайте едно малко, но задължително различен вид от алкохола, който сте консумирали досега, за да се отпуснете по-бързо.

 • Бирата винаги е опция.

 • Убедете се, че поне една от приятелките ви е взела кредитната си карта, в която има минимум 50лв. Промилите в кръвта ѝ (или напротив), ще я карат да я използва и да поръчва шотове (ние препоръчваме червен АfterShock или текила).

След изпълнение на по-горните, би трябвало вече да сте на дансинга и да кършите тела в изкусителен танц. Феминизмът ми е познат в детайли и припомням, че някои негови течения, абсолютно подкрепят правото на жените да  използват сексапила си по какъвто начин намерят за добре.  Затова опцията някой запленен от вас момък  да финансира следващия ви шот, не е за изключване и няма нищо общо с накърняване на гордостта ви.

Пари за такси също ще ви потрябват (заделете в задния джоб точната сума). Онова чакане на градския транспорт до 5:30 am е за едни по-млади години, когато ентусиазмът и енергията са на други нива.

Все пак, винаги е вариант да си легнете, преди да се приберете. От личен опит ви казвам, че това действие не е задължително свързано с интимен акт. Освен това, вашето жилище също може да се окаже пристан за някой окаян бохем, така че бъдете благосклонни към преспиването “без екстри”. Въпросните спестени пари от такси, така или иначе ще са ви нужни, за да не умрете от глад уикенда, докато гледате сериали (защото пари за друго няма да имате).

Трябва да уточним, че упоменатите методи не се препоръчват, особено ако посещавате престижни столични клубове с вход минимум 10 лв. и сепарета. Там ще са ви необходими едни други схеми, свързани с хирургически намеси или доста по-ниско достойнство и обща култура. Е, спокойно, всички сме ходили в тях и дори понякога искрено сме се забавлявали на пародийни гледки и лоша музика, ама това като вземете заплата или сте на team building.

П.С.  Успех! Харчете разумно! 

 

Коментари

Един отговор за “Петък в “Петък“”

  1. Jore каза:

    Добре е ,хареса ми !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *