Кръстихме това пространство #Wannabe, защото не се взимаме насериозно! И е важно да го уточним. Важно е за онези не повече от 100 човека (майките ни, най-добрите ни приятелки, тук-там някой заблуден безделник, някое бивше или настояще гадже, което ще се припознае в разказ) да знаят, че всичко написано тук е над нещата, но винаги от душата. Wow, рима!

Ще сме искрени, без да ни е страх от критика, ще ви показваме сигурно и посредствени неща, но такива, които истински харесваме. Ще критикуваме себе си и околните за свръх суетата, която ни е обладала, за адикцията към социалните мрежи. Ще се надсмиваме над женските си слабости, над провалите в любовта и ежедневието. Ще прекалим понякога със сарказма, защото смятаме, че всички сме малко или много wannabe- та и някой трябва да ни сваля на земята периодично.

И ако след първото четене си кажете: „Абе, тия не са за изхвърляне, нищо че темите им са вече изтъркани“, ние ще сме доволни.

И не забравяйте, че три жени на едно място е панаир не само на суетата, ами на лудостта, биполярните разстройства и хормоналния дисбаланс.

 

Thea
Thea
Bella
Bella
Asua

Теа е рядка порода. Тя е бунтар в обвивката на нежна русокоска, която обаче не се страхува. Не се страхува да експериментира с цветове, материи и хора. На пук на общоприетото, тя говори за нещата, които всеки от нас се опитва да потисне и ни кара да търсим красотата във всичко което ни заобикаля. Било то тъжно, досадно или банално.

Теа е съвременният оксиморон. Мечтател, търсещ голямата любов, но същевременно стъпила здраво на земята модерна жена. Тя знае, че не всичко е цветя и рози, а първите срещи не винаги са по план и не пропуска възможност да го припомни на наивник изпаднал в беда.

На пръв поглед хейтър. После като ти заговори – доста саркастична. Идва ти малко в повече. Накрая животът ви среща при едни или други обстоятелства под формата на брейнсторминг. Сядате на маса с гениалната идея да променяте света и виждаш, че тя си е #суперсвестна. Виното е плюс към екзистенциалните, среднощни разговори, които можеш да водиш с нея. Понякога до болка откровена, Белла е от онзи тип жени, които заблуждават. Гледа те с огромните си зелени/сини очи и ти внушава своята независимост. Зад цялата тази фасада обаче, някъде назад във времето. Преди 100 лета. Може би във Видин. Когато е била пияна и е изляла цялата си любов на един лист в своя стар тефтер, ето там е закопала и романтичката в себе си. Показва я само прайвът и не на всеки. Ако си късметлия, може и да те запознае с нея.

Белла никога не пропуска възможността да се надсмее над всеки и всичко. Най-често над себе си. Красноречива и забавна, понякога страхуваща се и все така неглиже.

Ася е особен тип креативна мадама от крайните квартали. Опознала ритейл бизнеса и избягала от него след дълги вътрешни борби, сега търси себе си в графичния дизайн. Една от нас, истинска wannabe мацка, тя ни вдъхновява визуално, информира ни за новостите в рекламния свят, закъснява винаги и пуши по 5 цигари, минута след като заяви, че ги е спряла.

Ася е на 23, има бигъл, който се казва Готин (@SirGotinTheBeagle), слуша хип-хоп и производни и почти никога не излиза на партита. Тя е по-скоро негативна отколкото обратното, особено черна в хумора и в косата си, въпреки няколкото неуспешни опита да мине в отбора на блондинките.